Saturday, February 13, 2016

Tempah Wedding Stamp @ Cop Kahwin

Hi dan salam sejahtera,

Tahun 2015, wedding stamp, sticker dan tagging untuk doorgift dan memang macam trend untuk kebanyakan bakal pegantin, termasuk aku. Oleh sebab sticker kawen mahal ya amat, jadi aku pun cari alternatif lain macam 'wedding stamp'.

Wedding stamp bagi aku lagi menjimatkan daripada nak tempah sticker atau tag untuk letak kat beg doorgift (kalau ada orang nak simpan beg doorgift korang, okaylah). Kalau dah ada rubber stamp ni, korang hanya perlu beli stamp pad dan cop je! Cop! Cop! Cop!

Well, kalau dah banyak gila nak cop tu, pepandai la korang.

Antara benefitnya adalah, korang boleh pakai kat banyak benda. Contohnya aku cop kat sampul kad kahwin, kat doorgift dsb. Tapi agak penat jugak la kan nak cop sesorang kat sampul ni, rubber stamp nya ada 1, nak cop sorang kat 500 sampul. Phew, nasib 500 je.

Survey punya survey punya survey,
Comeylicious.net

FREE DESIGN kalau korang pilih dari koleksi design deorang. Kan dah jimat design fee kat situ. So haritu aku pilih 3 ni. Aku cakap "Boleh tolong buat 3 ni dulu nak tengok mana okay", lepas deorang buat, deorang akan tunjuk la kat korang (Whatsapp). Sangat awesome ok.


At last, lepas aku mintak deorang edit kepada font yang lebih simple, inilah hasilnya.


Dan just tunggu je deoarng pos atau kalau tak sabar sangat, boleh self pick up, dalam kes aku, sebab aku tak sabar dan eksited sangat, so aku self pick up. Jimat duit pos. Ahaks!

Eh, jap lupa nak bagitau, Comeylicious.net jugak ada buat service lain tau contoh macam business card, sticker, tagging, guest book, banner dan banyak lagi yang bagi aku design dia semua comey-comey.


Harga: RM 24
Postage: RM 6

Instagram (private): Comeyliciousnet
Facebook: Comeylicious.net
Whatsapp: Lala - 019 6687855 / 012 6868122

Good luck bride-to-be!

8 comments:

  1. Replies
    1. Aa. Design dia simple ada, heavy pun ada. Kalau nak customize lain pun boleh. Ikut taste masing-masing.

      Delete
  2. huaaaaaaaaaa bestnye preparation kawen...
    happy for u :)
    semoga semuanya dipermudahkan yer sygkuh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG! Kak Intan komen blog kite :)
      Thanks kak :D

      Delete
  3. HYEE..THANKS SINGGAH BLOG SYIRA LOKMAN :D DAH LAMA BARU SEMPAT NAK SINGGAH SINI BALAS KUNJUNGAN..DOAKAN SYIRA FOR NEW SEM :D

    ReplyDelete
  4. Awat baru tahu pasal nie, ok nanti nak kahwin, boleh tempah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Kawen lagi sekali ke bro? Boleh report ni.

      Delete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^