Wednesday, August 16, 2017

Viral Pasangan Suami Isteri Main Dota 2

Hai dan Assalamualaikum korang,

Haritu sempena dengan ulang tahun perkahwinan kami yang ke-2, suami aku ada upload gambar kat bawah dengan caption:

"2 Tanggos, 1 Ward" itulah yang selalu diungkapkan kepada isteri ketika bermain hobi kami yang sama sehingga hari ini, Dota 2.. Terima kasih kerana selalu menjadi isteri yang supportive samada di dunia gaming dan sebenar.. Selamat Hari Ulang Tahun Perkahwinan ke-2. Semoga rezeki & kebahagiaan dapat dibina dengan kuat kian hari.. #akomid #paehyani 


Tak sampai 1 jam, kemain banyak pulak orang yang mula share status dan gambar tu sebab bagi deorang susah nak dapat pasangan yang bercinta dan kahwin sebab main Dota 2.


Post asal daripada Faeez Azmi
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1534446429909243&set=rpd.100000364867506&type=3&theateR

    

E-Sukan
https://www.facebook.com/esukanmy/photos/a.294997180702954.1073741829.291815791021093/726281360907865/?type=3&theater

Dota 2 Malaysia- D2M
https://www.facebook.com/d2malaysia/photos/a.617635178257791.1073741828.616807005007275/1535907826430517/?type=3&theater

  

Himpunan Cerita Lawak
https://www.facebook.com/HimpunanCeritaLawak/photos/a.115609218531986.22414.103099216449653/1552773221482238/?type=3&theater

Aliff Channel
https://www.facebook.com/aliffchannel/photos/a.367368503318533.85267.110843945637658/1438570726198300/?type=3&theater

  

Siakap Keli
https://www.facebook.com/thesiakapkeli/photos/a.618430108180014.1073741828.591441797545512/1759677657388581/?type=3&theater

Merah Networks
https://www.facebook.com/MerahNetworks/photos/a.1503857649863141.1073741827.1503705883211651/1946553205593581/?type=3&theater

  

Like Suka TV
https://www.facebook.com/likesukatv/photos/a.435652586622355.1073741829.429253123928968/735351533319124/?type=3&theater

Instagram lawak_ker_der
https://www.instagram.com/p/BW-ADuNFDxf/?taken-by=lawak_ker_der

 
Instagram himpunanbahanlawak 
https://www.instagram.com/p/BWz7q4JBAaI/?taken-by=himpunanbahanlawak


Sebab viral haritu, ada wartawan daripada Harian Metro, Hazril contact untuk interview slot Gen-Y untuk topik pasangan main Dota 2. 


Terima kasih kat korang sudi share. Doakan rumah tangga kami bahagia dah dimurahkan rezeki dapat anak. Kotla nanti boleh buat 1 pasukan Dota masuk bertanding kan. Haha.

Till then,

1 comment:

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^