Wednesday, February 3, 2016

Mini Dokumentari Perempuan Bermain Dota 2

Selamat sejahtera.

Terima kasih daun keladi kepada broadcasting student daripada Kuala Lumpur Metropolitan University College (KLMU) sebab sudi interview / buat dokumentari pasal aku main Dota 2. Buat penat korang je sampai sanggup turun Perak untuk interview keluarga aku.

Tak lupa juga kepada orang yang recommend aku (you know who you are). Tahniah sebab dokumentari korang viral dan korang dapat A dalam final project ni.

Pengarah – Muhammad Nur Shamril
Produser- Umi Atiqah
Editor – Fazrol Abdul Samad



Youtube video ini sebenarnya telah viral suatu masa dahulu (Ogos-September 2015) dan telah di share oleh banyak media sosial seperti:

Himpunan Cerita Lawak
ROTIKAYA
My NewsHub
Meme Comic World
E-Sukan Malaysia
Komuniti Dota 2 Malaysia

Blog


Sebenarnya ramai lagi yang share cuma haritu aku terdelete dan ada banyak yang aku tak perasan.

Till then, and terima kasih kepada yang sudi share :)

7 comments:

  1. dahsyat lah .. dulu dok main dgn budak rumah masa belajar poli. xpnh tau ada girl pun main game ni.hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang da ramai perempuan main Dota ni.
      Siap ada tournament perempuan dah.

      Delete
  2. singgah petang ke sini, wah hebat ni, tahniah :)

    ReplyDelete
  3. sekarang laki perempuan main game kan. hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa, zaman dah berubah, macam lelaki dah start masak, perempuan kerja, laki duduk rumah.

      Delete

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^